Google Street View

Nieuw: beleef de 3D scan nu ook op Google Street View

Matterport-Nederland onderdeel van fotoXperience neemt deel aan de beta test van Matterport/Google Street View. Hierdoor kunnen wij 3D scans direct toevoegen aan Google Street View. Hierdoor kunnen uw klanten direct vanaf de straat uw digitale winkel inlopen. Bekijk de video voor een duidelijk beeld van alle mogelijkheden van Matterport Nederland.

Google Street View en Google Trusted Photographer

Als Google Trusted Photographer is het mogelijk om de 360º foto’s uit de Matterport 360 graden scan direct te plaatsen op Google Street view en Maps. Iedereen kent de auto’s met 360 graden camera op het dak waarmee ze door Nederland rijden. Weinig mensen weten dat Google ook gebruik maakt van vliegtuigen om van boven 3D beelden te maken (Bekijk hier het voorbeeld van de Zuid as in Amsterdam). Sinds kort is het ook voor iedere Google Trusted Photographer mogelijk om 360 graden foto’s te plaatsen (Voorbeeld 1 van een 360 foto op de Monte Blanc en voorbeeld 2).

Ook voor de retail branche is dit een perfecte oplossing, zo kunnen uw klanten altijd in uw winkel rondlopen. Ongeacht de locatie en het tijdstip! Hieronder kunt u diverse voorbeelden uit ons portfolio vinden, waarbij de Google Street View optie is gebruikt. Hieruit blijk dat een dergelijke scan ideaal is voor de retail branche.

Voorbeelden uit ons portfolio:

Hermitage Amsterdam | Scan en op Google

Rituals winkel | Scan en op Google

Hockey Republic | Scan en op Google

Flinders | Scan en op Google

Veel mensen vinden het handig om online een hotel, restaurant of winkel te bekijken. Met een virtuele rondleiding op Google Street View en eventueel op eigen website kan uw klant 24/7 bij u binnen kijken. Hierdoor zijn klanten altijd voorbereid en kunnen ze geen verkeerd beeld krijgen van uw winkel.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Laten we er van uitgaan dat we uw winkel online op Google Street View gaan plaatsen.
  2. Een opgeruimde winkel is klaar voor de Matterport 360 graden scan.
  3. Nu gaan we de 360 fotografie uitvoeren, reken hierbij op ongeveer 45 minuten per 100 m².
  4. Wij zorgen er voor dat alle data zo snel mogenlijk door de computer met kunstmatige interligentie wordt verwekt.
  5. Als wij een signaal krijgen dat de computer klaar is zorgen wij dat de beelden binnen 24 uur zijn gekoppeld aan uw vermelding op Google.
By | 2020-03-13T15:08:47+02:00 april 29th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Google Street View