22.000 vierkante meter

De Matterport 3D scan is geschikt voor elke ruimte

De Matterport 3D scan kan gebruikt worden in vrijwel alle locaties. Volgens fabrikant Matterport is 930 m² het maximaal haalbare voor de oppervlakte van een ruimte. Wij hebben voor een klant een Matterport 3D scan gemaakt van 22.000 m², waarmee we bewijzen dat vrijwel elke locatie mogelijk is. Natuurlijk passen de ruim 1500 scan posities niet in één scan dus we hebben dit kantoor gescand per etage. Bekijk de werkwijze pagina voor meer informatie over onze manier van werken. Deze etages hebben we in de uiteindelijke presentatie weer aan elkaar gekoppeld zodat het hele kantoor digitaal te bekijken is. Helaas is er geen link beschikbaar om dit project volledig te kunnen bekijken. De scan is gemaakt voor intern gebruik en daarmee dus niet voor iedereen toegankelijk.

Hoe werkt een Matterport 3D scan?

Voor dit project hebben we 3 Matterport camera’s gelijktijdig gebruikt. Hierbij is het belangrijk dat de verschillende fotografen niet te dicht bij elkaar in de buurt zijn. Het is namelijk mogelijk dat je dan een scan binnen ziet komen die je niet zelf hebt gemaakt, maar de fotograaf die net boven of onder je werkt. Kortom, is de Matterport 3D scan geschikt voor elke locatie. Of het nu gaat om een kleine winkel of een enorm magazijn, niks is te gek voor Matterport Nederland. Heeft u een project waarbij u zich afvraagt of een 3D scan mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Deze enorme 3D scan is gemaakt voor Capgemini met als doel om intern te gebruiken. Naast de 3D scan gebruiken zij ook de VR mogelijkheid van Matterport voor de meest realistische beleving van de ruimte. Bekijk ons portfolio voor meer voorbeelden van 3D scans. Hierin is een breed scala aan soorten objecten te bewonderen, zoals: winkels, jachten en musea.

By | 2018-08-30T01:00:48+02:00 april 29th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor 22.000 vierkante meter