Mattertags met Miss Shelby Roks

Mattertags Miss Shelby Roks

Mattertag is een waardevolle functionaliteit van Matterport. Met de Mattertag functionaliteit kunt u uw eigen informatie toevoegen aan de 3D scan. Dit stelt u in staat om achtergrondinformatie te verschaffen bij een bepaald stuk van de scan. Hiermee voorziet u de bezoeker van uw scan van de belangrijkste informatie op het moment dat het nodig is. De Mattertags kunnen verschillende soorten informatie bevatten, zoals: tekst, links, video’s, afbeeldingen, of koppelbare formulieren (contactformulier/boekingsformulier). Stel u voor dat u een 3D scan aan het bekijken bent van een winkel en interesse heeft in een bepaald product. Is het dan niet ideaal als u gelijk de specificaties in tekst erbij krijg, inclusief link naar de webshop. Kortom, ideaal voor bezoeker en verkoper!

Een goed voorbeeld van wat de Mattertags voor een bedrijf kunnen betekenen is te zien in ons project voor Si-No makelaars. Hierbij hebben we het volgende gedaan.

  • Op locatie in Utrecht is een Matterport scan gemaakt van een huis (bekijk de scan via de link).
  • De stem van Shelby Roks is door Hans Ravestein opgenomen in de Groenland studio in Hilversum.
  • Op lokatie in Utrecht zijn 14 video fragmenten opgenomen.
  • Als laatste zijn de video fragmenten via Mattertags aan de Matterport scan van het huis gekoppeld.

Bekijk meer van onze 3D scans in ons portfolio.

Video als Mattertag in de 3D scan

Dit was een mooi project om de Mattertags eens uit te proberen. De vraag van de makelaar was: kunnen we iets doen met deze woning waardoor we een vernieuwende presentatie krijgen? Voor ons het ideale moment om de Matterport scan eens goed te vullen met korte stukjes video. Het ging in dit geval om een stadswoning in Utrecht waar het gebruik van een zangeres een mooie toevoeging kon zijn. Hiervoor is een lied in de studio ingezongen en gemonteerd. Vervolgens de volgende dag in de woning video opnames gemaakt om deze een dag later online te zetten.

By | 2018-12-14T15:25:11+02:00 mei 10th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Mattertags met Miss Shelby Roks