Virtual Reality

Wordt onderdeel van de toekomst met Virtual Reality

Virtual Reality is de eerst volgende stap voor marketing en project visualisatie. Voorheen waren de Matterport 3D scans al te bekijken via smartphones, tablets of computers. Inmiddels zijn de scans ook te bekijken via Virtual Reality. Deze vorm van visualiseren geeft (potentiële) klanten een realistisch beeld van de locatie. Al met al is dit de ultieme vorm om een object te visualiseren. Bij het bekijken van een Matterport 3D scan in VR lijkt het alsof je daadwerkelijk door de ruimte loopt. Daarnaast helpt het mensen om de grootte van de ruimte te bepalen en geeft het sfeer aan het object. Virtual Reality is geschikt voor vele soorten scans, bijvoorbeeld de makelaardij branche. Deze manier van presenteren overtuigt klanten vele malen beter dan een ouderwetse presentatie. Niet alleen overtuigen van klanten is eenvoudiger, maar het efficiënt plannen van bezichtigingen ook. Dit komt doordat uw klanten van te voren de ruimte al kunnen bekijken, zodat ze geen afspraak maken als de woning op voorhand al niet bij ze past.

Ook voor andere branches is VR ideaal, neem contact met ons op voor de mogelijkheden per branche.

Niet alles hoeft toegankelijk te zijn in Virtual Reality

Matterport service partners kunnen bepalen waar de VR presentatie wel en niet kan komen. Vaak is het namelijk beter om grote stappen te maken en alleen dat te laten zien waar de focus op moet liggen van de bezoeker. Daar waar een bezoeker alle hoeken van een locatie kan bekijken op de 3D scan, laat VR de hoogtepunten zien.

Virtual Reality voor marketeers

Virtual reality experiences met de 3D scan worden ook veel ingezet voor marketing doeleinden. Deze unieke manier van presenteren zorgt er namelijk voor dat uw klanten mee worden genomen in een ervaring die u niet vanaf een powerpoint presentatie kunt overbrengen.

Alle andere mogelijkheden met de Matterport techniek kunt u bij onze branches zien. Wilt u meer informatie over vastgoedfotografie, of normale fotografie diensten? Bezoek dan de website van FotoXperience.

By | 2018-08-30T01:33:40+02:00 april 27th, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Virtual Reality