Werkwijze 2019-07-16T10:39:38+02:00

U heeft belangstelling in een 3D scan en nu? Bekijk hier de werkwijze van VisueleXperience

Stap 1: Contact

U kunt gemakkelijk in contact komen met ons om de mogelijkheden van een mogelijke 3D scan te bespreken. Mocht u al overtuigd zijn, vraag dan direct een offerte aan.

Stap 2: Inventarisatie

Omdat elke 3D tour een ander doel heeft is het belangrijk om vooraf goed met elkaar in kaart te brengen wat het doel is van de 3D scan. Zodra dit duidelijk is, gaat onze Matterport specialist opzoek naar de perfecte routing van de scan. Dit houdt in dat er gekeken wordt naar de ideale route voor de kijker van de scan om zich optimaal door het object heen te manoeuvreren. Aanpassingen hierin maken is achteraf niet mogelijk, vandaar dat onze Matterport specialist hier uitgebreid de tijd voor neemt voordat die overgaat tot de 3D scan.

Stap 3: Uitvoering

Nadat de inventarisatie is gedaan, gaan we over tot de daadwerkelijke 3D scan. Gemiddeld duurt het scannen tussen 1 á 2 uur, afhankelijk uiteraard van de grootte van het object.

Om ervoor te zorgen dat iedere hoek zichtbaar is in het resultaat wordt om de 2 meter een 360 graden foto gemaakt met een 3D scanner. Nadat alle 360 graden foto’s zijn gemaakt heeft de scanner voldoende materiaal om de ruimte te kunnen visualiseren.

Stap 4: Verwerken

Al het verzamelde beeldmateriaal wordt veilig verzonden naar de Matterport servers in de Verenigde Staten. Het materiaal wordt verwekt van 360 graden foto’s tot een virtuele tour.

Het werk wordt gestitched door middel van kunstmatige intelligentie en eventuele toepassingen worden aan de ruimte toegevoegd. Na de verwerking is het materiaal omgetoverd tot een realistische visuele weergave van het project.

Stap 5: Oplevering 3D scan

Binnen 24 uur levert VisueleXperience het eindresultaat op. Dit gebeurd door een deelbare link met u te delen waarin uw 3D tour te zien is.

Vanaf nu kunt u de scan gebruiken voor een of meerdere toepassingen en kan uw klant overal ter wereld (digitaal) door uw project laten lopen. Het bekijken van het materiaal is heel eenvoudig zodat iedereen het project middels een smartphone, tablet, computer of VR bril kan bekijken.

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN