Branches 2019-07-16T11:03:56+02:00

Makelaardij

‘’IK TWIJFELDE GEEN MOMENT, HIER WIL IK WONEN.’’

3D Makelaar

Mensen zijn visueel ingesteld, dit is waarom de 3D scanner een unieke ervaring geeft aan de kijker. Naast het feit dat het de interesse wekt van de kijker, krijgen zij ook een completere visuele ervaring. Ontneem uw klant deze ervaring niet en laat een 3D scan uitvoeren, zodat de woning ook achteraf na de bezichtiging (of vooraf) nog volop bekeken kan worden.

LEES MEER

Bouw

‘’DOOR DE 3D SCANNER IS ONS BOUWPROJECT SNELLER VERLOPEN.’’

3D Bouwprojecten

Door tussentijds een 3D scan te laten uitvoeren is het mogelijk tijdens het bouwproces om de architecten of andere interieur specialisten al gedetailleerd aan het werk te laten gaan. Dit bespaard tijd en levert efficiency op voor het bouwproces. Zorg daarom nu voor een 3D scan van uw bouwproject en profiteer van de voordelen!

LEES MEER

Scheepsbouw

‘’DE 3D TOUR GAF DE DOORSLAG VOOR HET HUREN VAN HET YACHT.’’

3D Yachttour

Een prachtig jacht in de verhuur of een gespecialiseerde verbouwing? Met de 3D scanner worden de mooiste presentaties van uw schepen gemaakt. Van de kleinste ruimtes van uw schip alles wordt inzichtelijk gemaakt met de 3D scan. Zorg vandaag nog voor uw eigen 3D tour!

LEES MEER

Hospitality

‘’DOOR DE 3D TOUR HEBBEN WIJ DE JUISTE KEUZE VOOR HET HOTEL GEMAAKT.’’

3D tour

Uw horeca gelegenheid of hotel van binnen volledig in beeld nog voordat uw gasten een stap over de drempel hebben gezet? Met de 3D scanner maken wij een perfect schaalmodel die gekoppeld kan worden aan uw website of google street view zodat uw gasten direct binnen kunnen kijken. Zo bent u de concurrentie een stap voor en genieten uw gasten optimaal.

LEES MEER

Retail

‘’IK WERK 'S NACHTS, MAAR DOOR DE 3D WINKEL KRIJG IK TOCH NOG DE ERVARING VAN HET SHOPPEN .’’

3D online winkel

Omdat het niet altijd mogelijk is voor iedereen om de openingstijden van een winkel te halen, biedt de 3D winkel uitkomst. Laat uw winkel 3D scannen, zodat uw klanten 24/7 uw winkel kunnen bezoeken waar ze ook zijn. Zo heeft de klant nog steeds de ervaring van het winkelen en kunt u 24/7 verkopen.

LEES MEER

UW BRANCHE NIET HIER TUSSEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

en bespreek de mogelijkheden.

LEES MEER

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN