Loading...
Retail 2019-07-16T11:32:30+02:00

Retail stopt niet na sluitingstijd met uw online 3D winkel

Voor de retail branche kan de 3D scan veel toegevoegde waarde hebben, zo is het mogelijk om fysieke winkels te digitaliseren zonder dat de interactiviteit van de fysieke winkel verloren gaat. Veel mensen komen naar de winkel omdat ze daar al eerder zijn geweest. Maar een grote groep van uw potentiële klanten gaat eerst op internet op zoek naar een geschikte winkel. Voor deze groep mensen kunt u online het verschil maken met de Matterport 3D scan. Geef uw potentiële klanten de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan uw 3D winkel. Met deze 360 graden tour loopt uw potentiële klant op een levensechte wijze door uw winkel en heeft hij/zij de mogelijkheid om direct door te gaan naar de webshop.

Voordelen voor de retail:

  • Unieke 3D shopping ervaring voor uw klanten

  • Hotspots zorgen voor extra informatie over producten en klanten kunnen bestellen

  • Een 3D winkel die 24/7 open is

  • Is koppelbaar met Google Streetview

  • Meerdere vestigingen kunnen worden gekoppeld

Vraag vrijblijvende offerte aan

Vergroot het bereik van uw winkel

Met een 360 graden tour maakt u van uw fysieke winkel een unieke 3D winkel. Door middel van deze 3D tour kunnen uw (potentiële) klanten altijd en overal ter wereld een bezoek brengen aan uw winkel. Klanten kunnen op voorhand bepalen wat de beste route door de winkel is, of kunnen besluiten om een bestelling te plaatsten via uw webshop. Kortom, uw klanten kunnen via alle kanalen bij u terecht. De afstand of openingstijden zullen geen probleem meer vormen. Zo kunt u op eenvoudige wijze het bereik van uw winkel kan vergroten.

3D winkelen is de toekomst

De mogelijkheden van een 3D visualisatie zijn bijna eindeloos. U kunt uw eigen informatie, afbeeldingen en video’s toevoegen aan de 3D scan, zodat de bezoeker altijd de informatie ziet die er echt toe doet. De 3D beelden zijn een unieke manier om uw winkel online te presenteren. U kunt de beelden plaatsten op uw eigen website, social media pagina en tegenwoordig zelfs rechtstreeks in Google Streetview. Hierdoor heeft u niet alleen de beste online visualisatie van uw winkel, maar wordt u ook nog beter gevonden in Google.

99% beveelt ons aan via klantenvertellen.nl®, lees meer van reviews van onze klanten

VisueleXperience

Bekijk enkele voorbeelden van onze eerdere projecten binnen de retail: #Rituals, #Hockey Republic, #Flinders en #Run2Day

VisueleXperience

Snel, vakkundig, meedenkend en openstaand voor suggestie. Kortom een perfecte ervaring.

Martin

Goede, persoonlijke communicatie! Snelle en volledige service!

Driessen

Online of offline, geef uw klant vandaag nog de mogelijkheid om te kiezen

Heeft u een prachtige winkel of web-shop met groot magazijn? Dan is de Matterport scan iets voor u. Doordat uw klanten online door uw winkel heen kunnen lopen is direct duidelijk wat de sfeer en het gevoel van uw winkel is. Of dit nu om meubels, kleding of kantoor artikelen gaat, in dit digitale tijdperk is men graag op de hoogte vanaf een eigen computer. Door een scan te maken van uw fysieke winkel kunnen wij een virtuele winkel creëren, waarbij de klant tijdens het winkelen productinformatie kan bekijken. Bij ieder product kan desgewenst een link naar de webshop van de winkel worden opgenomen. Met deze techniek wordt de winkelbeleving van uw fysieke winkel overgebracht op uw webshop, zodat klanten 24 uur per dag in uw winkel terecht kunnen.

Portfolio

Hockey Republic 3D Model

Hockey Republic

De Matterport scan tovert elke winkel om in een echte VR winkel

Run 2 Day 3D Model

Run 2 Day

3D winkel scan voor een realistische online beleving

Rituals 3D Model

Rituals

Ook na sluitingstijd kun je binnenkijken bij Rituals Hilversum

Flinders 3D Model

Flinders

3D scan van woon winkel Flinders laat klanten 24/7 door de winkel lopen

Bloemen 3D Model

Bloemen

Nieuwbouw Bloemenkiosk Hilversum

IRIS LOVE 3D Model

IRIS LOVE

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN