Loading...
Makelaardij 2021-04-29T14:08:55+02:00

Laat uw projecten tot leven komen met 3D makelaardij

Als makelaar weet u als geen ander dat het efficiënt plannen van bezichtigingen cruciaal is voor uw onderneming. Door de verkoopobjecten te laten scannen door VisueleXperience kunnen klanten de woning op elk gewenst moment van de dag bezichtigen zowel via een tablet, mobiel of computer. Een 3D visualisatie van VisueleXperience is niet alleen efficiënt, het biedt u als 3D makelaar ook de mogelijkheid om u te onderscheiden van andere makelaars. Kortom een unieke vorm van woningpresentaties die meer dan 3x langer bekeken worden dan woningen zonder virtuele tour en leveren tot wel 20% meer opdrachten op.

Voordelen voor 3D makelaars:

  • Unieke woningpresentie voor uw klant

  • Elke hoek digitaal inzichtbaar

  • 24/7 mogelijkheid tot bezichtigen

  • Voeg eigen informatie en video’s toe met hotspots.

  • Afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig.

  • Compatibel op elk toestel

  • Voorkomt teleurstellingen

Vraag vrijblijvende offerte aan

Daarom al uw woningpresentaties tot in detail inzichtelijk

Uw klanten zijn met de modernste 360 graden fotografie in staat om een extreem realistische beeld te krijgen van uw woningaanbod. Zo realistisch dat het bijna als een ‘echte’ bezichtiging wordt ervaren! Doordat geïnteresseerde door de woning heen kunnen lopen, is zo de drempel voor het maken van een bezoek aan de woning vele malen lager. Zo kan het voor woningzoekende die niet meerdere bezichtigingen hebben gedaan een 3D woningpresentatie daarom het laatste zetje geven om voor de woning te kiezen.

En mijn rol als makelaar dan?

Omdat wij begrijpen dat u enerzijds graag efficiënt plant, maar dat u anderzijds liever de mogelijkheid heeft om uitleg te geven tijdens een bezichtiging. Is hier ook een oplossing voor bedacht, namelijk de Matterport Tags. Verder is het met deze Tags mogelijk om eigen informatie, video’s of afbeeldingen te plaatsen in de 3D beelden. Doordat uw klanten aan de ene kant door de visuele woning kunnen lopen, maar uw klanten kunnen aan de andere kant ook de benodigde informatie krijgen net zoals tijdens een echte bezichtiging.

Zo beveelt 99% ons aan via klantenvertellen.nl®

VisueleXperience

Bekijk enkele voorbeelden van onze eerdere projecten in de 3D makelaardij onder andere: #Joods Lyceum #Landgoed de Horsten

VisueleXperience

Goede fotografen, die ook zelf iets moois willen leveren. Altijd correct en bereid iets verder te gaan dan de gemiddelde fotograaf.

Heule Makelaardij

Zijn erg behulpzaam en denken altijd mee. Staan altijd open voor suggesties en leveren de foto’s altijd onwijs snel aan.

Barnhoorn Vemeer makelaars

Fotograaf met visie. Zo zorgt hij dat je huis zo goed mogelijk tot zijn recht komt en weet niet alleen je huis te laten zien, maar ook de juiste sfeer te creëren!

Anoniem

Maak van elke dag open huizen dag met een 360 graden beleving

Omdat 3D visualisaties met 360 graden fotografie de toekomst zijn voor de 3D makelaardij. Funda maakt nog gebruik maakt van ouderwetse 360 graden tour technologie, maar ook Matterport wordt nu ondersteund door Funda. Omdat wij naast VisueleXperience ook fotografie leveren via FotoXperience verwijzen wij u graag door voor al uw andere vastgoedprojecten. Of bekijk ons portfolio om u te laten overtuigen het het nut van een 360 graden tour. Uiteraard kunt u Matterport wel gebruiken om woningen te presenteren op uw eigen website, Google Street View of social media. Daarnaast is de 360 graden technologie van Matterport te gebruiken bij BOG, Vakantiewoningen, Water-woningen en andere bijzondere huizen.

Kortom, benieuwd wat een virtuele tour voor uw woningpresentaties kan doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om even van gedachte te wisselen.

Portfolio

Waterwoning Meije 3D Model

Waterwoning Meije

3D scan van een prachtige woonboot

Haarlem Hoog 3D Model

Haarlem Hoog

Woonvilla Ibiza 3D Model

Woonvilla Ibiza

Volledige 3D scan woonvilla in Ibiza, ervaar de luxe van dichtbij

Eigen Haard  Mi Oso 3D Model

Eigen Haard Mi Oso

Villa Sonnewende 3D Model

Villa Sonnewende

Eigen Haard De Dichters 3D Model

Eigen Haard De Dichters

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN