Loading...
Hospitality 2019-07-16T11:27:31+02:00

Geef gasten een unieke visualisatie van uw accommodatie

Alvorens mensen een bezoek brengen aan een museum, hotel, restaurant of andere hospitality locatie, wordt vaak eerst even op Google gekeken of deze plek wel echt past bij deze bezoeker. Door potentiële bezoekers een kijkje te laten nemen in uw onderneming, weten ze goed wat ze kunnen verwachten. Daarnaast is dit de ideale gelegenheid om uw bezoekers te laten zien wat uw locatie uniek maakt. Bovendien kan iedereen via de Matterport 3D tour het object bekijken op pc, laptop, tablet of smartphone. Verder zijn de Matterport 3D beelden ook te bekijken op een virtual reality bril, voor de meest realistische ervaring. Hiermee wordt winkelen niet alleen realistisch, maar ook net zo interactief als in een fysieke winkel.

Voordelen voor hospitality:

  • Geef een unieke inkijk in uw onderneming

  • Overtuig potentiële gasten met uw 3D scan

  • 24/7 online inzichtelijk en bereikbaar

  • Meerdere vestigingen kunnen worden gekoppeld

  • Integratie met Google Streetview mogelijk

  • Voeg eigen informatie en video’s toe met hotspots

Vraag vrijblijvende offerte aan

Verhoog uw bezoekersaantallen

Als eigenaar van een hospitality locatie bent u natuurlijk altijd bezig met het verhogen van uw bezoekersaantallen. De Matterport 3D scan kan u hierbij helpen. Ter illustratie: ruim 77% van de consumenten doet eerst online onderzoek naar producten of locaties alvorens ergens een bezoek aan te brengen. Hieruit blijkt dat online aanwezigheid van cruciaal belang is. Met een 3D visualisatie valt u op tussen grote hoeveelheid concurrenten, waardoor steeds meer bezoekers zullen kiezen voor uw locatie. Bovendien laat de Matterport 3D scan uw klanten virtueel door de winkel lopen, zoals ze bij u binnen in de winkel doen. Al met al zorgt deze werkwijze voor een unieke beleving van uw locatie nog voordat de klant fysiek bij u binnen is.

Tegelijkertijd is het van belangrijk om er zeker van te zijn dat uw bezoekers alle mogelijke informatie beschikbaar hebben. Daarvoor kunt u eigen informatie toevoegen aan 3D scan, zoals: tekst, afbeeldingen of video’s. Zo kunnen uw bezoekers uw producten in 3D op ware grootte bekijken en tevens krijgen zij de mogelijkheid om deze direct te betellen.

Geef uw klanten een unieke online beleving

3D beelden van VisueleXperience zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Hiermee kunt u niet alleen uw online presentatie verbeteren op uw website of social media, maar kunt u de beelden ook direct implementeren op Google Streetview. Hierdoor staat uw locatie overal op de kaart en laat u bezoekers weten wat de voordelen zijn van uw locatie. Een betere visuele presentatie bestaat niet!

Tot slot is de 3D scan geschikt voor vele soorten locaties, van hotelscan met meerdere hotelkamers tot een museumscan. Heeft u een andere mooie plek? Neem contact met ons op, waarna we de mogelijkheden van uw locatie kunnen bespreken.

99% beveelt ons aan via klantenvertellen.nl®, klik voor meer reacties van tevreden klanten.

VisueleXperience

Een voorbeeld van ons eerdere project binnen de hospitality branche: #Legend ijsbreker Yacht

VisueleXperience

Voor onze presentaties maken wij veelvuldig gebruik van de diensten die FotoXperience aanbiedt. Bovendien zijn zij een perfecte partner voor het samenstellen van de perfecte presentatie. Daarnaast zijn zij ook goed in de communicatie met de cliënten, een uitstekende service en kwaliteitsfoto’s.

Marc

Zeer nauwkeurige manier van werken en bovendien prettige communicatie!

Bas

Laat uw gasten vandaag nog voor kiezen met de nieuwe 360 graden fotografie

In de eerste plaats draait hospitality om gastvrijheid. Toch is de gastvrijheid na sluitingstijd moeilijk aan uw klanten aan te bieden. Door het plaatsen van 360 graden beelden op Google Streetview geeft u uw gast al een ervaring voordat hij/zij binnen is. Daarmee vindt een potentiële gast u makkelijker op internet en ziet hij/zij relevante beeldmateriaal die uw graag aan uw gasten wil laten zien. Oftewel, verleg vandaag nog uw grenzen en geef uw gasten deze extra ervaring! Bovendien duurt het maken van een complete scan minder dan 1 dag, waardoor uw klanten morgen al in uw 3D winkel terecht zouden kunnen.

In de tweede plaats gaat het om beschikbaarheid. Echter zijn veel winkels na sluitingstijd niet meer te bereiken. Hierbij kunt u het verschil maken door 24 uur per dag aanwezig te zijn met een 3D winkel, tot slot is dat immers waar het bij uw bezoekers om draait!

Portfolio

Eclipse 500 3D Model

Eclipse 500

360 graden scan van het vliegtuig "Eclipse 500"

Dierenhotel ’t Gooi 3D Model

Dierenhotel ’t Gooi

Als een hond door het hotel lopen

Vakantie woning 3D Model

Vakantie woning

Recreatievilla 8 Persoons

Vakantie woning 3D Model

Vakantie woning

Recreatievilla 6 Persoons

H.L.T.C. ‘t Melkhuisje 3D Model

H.L.T.C. ‘t Melkhuisje

Portrait Gallery of the Golden Age | Hermitage Amsterdam 3D Model

Portrait Gallery of the Golden Age | Hermitage Amsterdam

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN