Loading...
Scheepsbouw 2019-07-16T11:23:50+02:00

De juiste koers varen met een 3D visualisatie

Wat een prachtig schip, daar zou ik weleens binnen willen kijken! Dat is vaak de eerste gedachte van uw potentiële klanten. Bovendien is het voor zowel jachten uit het hogere prijssegment als de meest exclusieve jachten ter wereld hetzelfde, namelijk de mooiste beleving van uw schip. Daartoe biedt de Matterport 3D scanner de mogelijkheid om de 3D visualisatie te maken van elk uw scheepsbouw project of schip. Daarmeee kunnen uw potentiële klanten altijd en overal ter wereld uw schepen kunnen bezichtigen ongeacht de ligplaats. Doordat uw jacht met deze nieuwe techniek wordt gevisualiseerd krijgt uw (potentiële) klant een realistische beleving, net alsof ze daadwerkelijk op het schip staan!

Voordelen voor de scheepsbouw:

  • Waarborg bouwproces op een digitale wijze

  • Jachtwerf bezoekers kunnen altijd en overal jachten bezichtigen

  • 24/7 online inzichtelijk voor u en uw klanten

  • Laat monteurs op afstand door de onderhoudsruimte lopen

  • Voeg eigen informatie en video’s toe met hotspots

Vraag vrijblijvende offerte aan

Het roer in eigen hand

Met een Matterport 3D scan heeft u het roer in eigen handen bij de verkoop van schepen en jachten. Uw boten zijn door iedereen, overal ter wereld te bekijken op de gewenste tijd. Hiervoor is niks anders nodig dan een laptop, pc of smartphone. In minder dan 1 dag werk zijn alle (complexe) ruimtes tot in detail in kaart gebracht. Deze manier van visualiseren van scheepsbouw of jachtbouw is erg interessant voor vele soorten belanghebbenden. Allereerst natuurlijk uw potentiële klanten die zich online aan het oriënteren zijn op de mogelijkheden binnen de scheepvaart. Hierbij bieden de 360 graden beelden een toegevoegde waarde om klanten te overtuigen van uw organisatie. Virtueel door het schip heenlopen is vele malen overtuigender dan foto’s of video’s. Naast potentiële klanten zijn de 3D beelden ook interessant voor technici die op afstand mee kunnen kijken in de onderhoudsruimte. Ideaal voor objecten die vaak van locatie wisselen!

Waarborg het bouwproces

Tijdens uw scheepsbouw project kan de 360 graden fotografie gebruikt worden om de voortgang tijdens de bouw te waarborgen, of om inzicht te krijgen in het uiteindelijke resultaat. Wanneer een schip van binnen kan worden gescand voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd, is het mogelijk uw klant een beeld te geven van het te verwachten resultaat. Vervolgens helpt een dergelijke scan bij de bewaking van het proces tijdens de bouw en om de evaluatie achteraf te optimaliseren. Zo kunt u in de 3D beelden uw eigen informatie, afbeeldingen en foto’s toevoegen met de Matterport Tags. Op deze manier heeft u of uw potentiële klant een compleet overzicht van het object, gedurende het hele proces!

99% beveelt ons aan via klantenvertellen.nl®

VisueleXperience

Bekijk enkele voorbeelden van onze eerdere projecten in de bouw: #Eclipse 500

VisueleXperience

Goede communicatie, vriendelijke fotograaf, die de tijd nam, en pro-actief is.

Guido

Een mooi voorbeeld van een gevisualiseerde waterwoning in de Meije.

VisueleXperience

Super! Professioneel, denkt en doet mee met als resultaat mooie foto’s! Erg tevreden.

Ellen

Bekijk onze gedeeltelijke scan van de M.Y. Legend.

VisueleXperience

Stippel vandaag nog de juiste koers uit met de Matterport 3D scan

Door middel van de 3D scan presentatie van uw schepen/jachten onderscheid u zich van de concurrentie. Dat komt door de 3D visualisaties technologie die de toekomst voor vele branches waaronder ook de scheepsbouw en verkoop veranderd. Met behulp van een smartphone, pc of laptop is uw klant in staat om op een snelle, eenvoudige en realistische wijze uw te ervaren. Uit alles blijkt dat deze virtuele tour vaak de aanleiding voor het maken van een afspraak. En om die reden helpt de 3D scan voor een unieke online presentatie bij de verkoop en/of bouw van uw schip.

Portfolio

Jacht M.Y. Legend 3D Model

Jacht M.Y. Legend

Gedeeltelijke 3D scan van het prachtige jacht M.Y. Legend

Den Helder 3D Model

Den Helder

Deze 3D scan van een technische ruimte maakt onderhoud op afstand mogelijk

PRESTIGE 680 Yacht 3D Model

PRESTIGE 680 Yacht

Tender Mira Pilot Loodswezen 3D Model

Tender Mira Pilot Loodswezen

Bark Europa 3D Model

Bark Europa

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN