Loading...
Over ons 2019-07-16T10:37:03+02:00

De geschiedenis van VisueleXperience

VisueleXperience is een dochteronderneming van het in 2005 opgerichte FotoXperience. Sinds de oprichting is FotoXperience gericht op het creëren van de perfecte woningpresentatie voor de makelaardij met alleen de allerhoogste kwaliteit. Ook binnen de vastgoedsector is snelheid vaak een belangrijke factor, daarom maakt FotoXperience woningpresentaties waarbij we het doel van onze klanten goed in het achterhoofd te houden. Dit doen wij namelijk door het aantrekkelijk presenteren van een woning, zodat het verkoopproces wordt versneld. Daarnaast zorgt onze specialisatie op het gebied van vastgoedfotografie voor een breed scala aan fotografietechnieken. Hieronder vallen: fotografie, video opnames, drone opnames, 360 graden fotografie (Matterport 3D scanner) en hoogte foto’s. Naast de vastgoedsector zijn wij inmiddels ook actief in andere sectoren, of het nu gaat om een vakantie woning of een enorm gebouw, voor ons is niets te gek.

Ondanks het feit dat wij van origine specialist zijn op het gebied van exterieur en interieur presentaties op de woningmarkt, heeft de komst van Matterport ons de mogelijkheid geboden om verder te gaan. Sinds de komst van de Matterport 3D scanner is een nieuwe digitale wereld geopend in object presentatie, die veel verder gaat dan alleen de makelaardij. In deze nieuwe digitale wereld kunnen uw eindklanten uw producten of locaties waar dan ook ter wereld bekijken en lopen zij op een realistische wijze door uw project.

Over VisueleXperience

Sinds de oprichting is FotoXperience werkzaam door heel Nederland met een select team van fotografen met jarenlange ervaring in vele fotografietechnieken. Daarnaast zijn een aantal van onze fotografen gespecialiseerd is het gebruik van de Matterport 3D scanner. Uiteraard beschikt ons gehele team over de juiste competenties. Hierdoor zijn zij als geen ander in staat om datgene te doen wat u van een fotograaf verwacht. Al met al zijn onze fotografen gespecialiseerd in het vertalen van uw boodschap, naar een doelgroep aansprekend beeld. Samen beschikken wij als FotoXperience en VisueleXperience over het ‘Trusted Photographer’ keurmerk van Google Streetview en daarnaast de Matterport Service Provider badge.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken gecombineerd met onze ervaring, is de kwaliteit van onze producten zeer hoog. Verder volgen wij dan ook graag de laatste trends, zijn leergierig en ook nieuwsgierig naar de nieuwste mogelijkheden en toepassingen binnen de fotografie branche.

Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat wij op klantenvertellen® door onze klanten worden beoordeeld met een 9,2!

Onze uitdaging

Onze uitdaging is om voorop te lopen met de nieuwste techniek. Ooit zijn we begonnen met analoge camera’s, daarna kwam de digitale camera en nu zijn we in staat om in 3D te scannen met de Matterport 3D scanner. Deze 3D scanner is geschikt voor praktisch iedere online presentatie. Denk aan architectuur, installaties, winkels, horeca, musea en vele andere toepassingen. Ook kunnen we in bepaalde situaties gebruik maken van Leica BLK 360 of de Theta. Klik voor een overzicht van de branches.

Ons belang

Het allerbelangrijkste is dat onze klanten tevreden zijn.

Het is altijd prettig als een zakelijke relatie na een paar opdrachten een vertrouwelijke relatie is geworden. Wij maken ons werk daarom graag interessant en toegankelijk voor iedereen. Wij maken tijd voor uitleg en een kopje koffie.

Een aantal tevreden relaties van VisueleXperience en FotoXperience die u al zijn voorgegaan in de Matterport 3D Scan:

Vakantie Makelaar, Bronsvoort Blaak Architecten, Deelen Makelaars, Cap Gemini, Kampert Bouw, Heule Makelaardij, Si-No Makelaars, Kingma Makelaars en Hoekschoeman Makelaardij.

Benieuwd wat een virtuele tour voor u kan doen?

Wij helpen u graag verder!

035-6426444
UW VRAAG
OFFERTE AANVRAGEN